NOKIAN HAKKAPELIITTA 9
Från 995kr/st
Helt ny teknik!
Testvinnare 2017 i Vi Bilägare 2017/13, testtrea i Aftonbladets stora vinterdäckstest 2017.
Detta är vinterns stora däcknyhet och här har Nokian jobbat hårt för att förbättra köregenskaperna på barmark, en aning på bekostnad av snö- och isgreppet enligt tidningen Vi Bilägare som ändå rankar däcket som etta. Detta är ett mycket bra vinterdäck på alla vinterväglag med fantastiskt fina köregenskaper och otroligt lättkört på is och snö.
Bokning/Förfrågan
ODUBBAT CONTINENTAL VIKING 6
Från 995kr/st
Detta är vårt absolut bästa odubbade däck.
Testvinnare i Aftonbladets vinterdäcktest/odubbat 2017. Testvinnare i Aftonbladets och Vi Bilägares vinterdäcktest/odubbat 2016. Andraplats i Auto Motor & Sport samt Teknikens Världs vinterdäcktest/odubbat 2016!
Däcket har ett bra isgrepp för att vara odubbat, broms- och sidogrepp är bättre än många dubbade däck. Klokt val för miljömedvetna personer, som även tänker på säkerhet.
Bokning/Förfrågan
HANKOOK IPIKE RS W419
Från 818kr/st
Ett däck i toppklass
Med mycket bra egenskaper på is och snö och väl utvecklat för nordiska vinterförhållanden.
Greppet på is har blivit i toppklass både när det gäller driv, bromsning och sidogrepp och styrningen är exakt även i svåra situationer. Även på snö är greppet mycket bra, speciellt i längsled och däcket svarar med bra styrning vid en snabb undanmanöver.
Bokning/Förfrågan
ODUBBAT HANKOOK I CEPT RS2 W452
Från 634kr/st
Ett vinterdäck för små och mellanklass bilar
Ger ett utmärkt grepp och har en enastående körförmåga på snö.
Genom att tillämpa noggrann profilanalytisk teknik kan snögreppet stärkas samtidigt som lågt rullmotstånd ökar bränsleekonomin och minskar också utsläppen av koldioxid. Tekniken reducerar även däckets bullernivå vilket bidrar till en mjuk och behaglig körning.
Bokning/Förfrågan
ODUBBAT GOODRIDE SW-608
Från 521kr/st
Prisvärt oddubat alternativ.
Ett mycket bra däck för vinterns alla väglag
Det V-formade mönstret slussar snabbt och smidigt bort snö och slask och skapar en bra kontakt med körbanan så att du känner att du har gått fäste och god styrförmåga. Mönstret i däcket minskar risken för vattenplaning ordentligt vilket är mycket viktigt på våta underlag. Mycket bra budgert däck till oslagbart pris.
Bokning/Förfrågan
MASTER NORDIC 3
Från 495kr/st
Vårt absolut billigaste och mest prisvärda alternativ
Detta nydäck klarade sig bra i Test Worlds stora vinterdäckstest. Där Master var helt klart det bästa regummerade däcket.
I hela det stora vinterdäckstestet testet med nya vinterdäck så kom Master på 25:e plats av 128 vinterdäck som var med. Master kom även före Teknikens Världs testvinnare Hakkapelitta 5! När du köper Master-dubbdäck så prutar du bara på priset inte på säkerheten.
Bokning/Förfrågan